Igen fik jeg æren af, at lave aftens menu og da vi stadig prøver at leve nogenlunde sundt blevet det til
kyllingfilet med ananas/ peberfrugt og en god frisk salat
Opskrift til 2 personer
250 g kylling inderfilet
1 lille dåse ananas
2 peberfrugter jeg brugte en rød og grøn for at få lidt farve i retten
lidt salt og peber
Marinaden
3 spsk. ananassaft
1 spsk. soya
2 tsk. Mango Curry krydderi fra Santa Maria
Bland ananassaft, soya og krydderier til en marinade.
Kom kyllingen i et lille ovnfast fad, hæld marinaden over og vend kyllingen
godt rundt.
Lad det trække i ca. 30-40 min.
Skær peberfrugt i pæne store skiver, så de stadig beholder lidt bid efter
de har været i ovnen.
Skær ananassen i skiver
Hæld ananas og peberfrugt i det ovnfaste fad & vend godt rundt.
Sørg for at kyllingen kommer til at ligge øverst i fadet
Varm ovnen op til 200 grader og stil fadet ind i små 20 min.
Serveres med et stykke ristet rugbrød en hjemmelavet hvidløgs dressing lavet på græsk yoghurt og en god salat som bestod af
Iceberg salat
Hjerte salat
Rucolasalat
Tomat
Agurk
Rosiner
Mango
Pinjekerner
|
En potion man bliver dejlig mæt af og så er det endda rigtig sundt mad |
|
Retten klar til at komme i ovnen, efter at kylling har ligget i marinaden |
|
dejlig frisk salat, som ligger godt i mavsen ;-) |
|
Nyt krydderi som lige skulle prøvet, kan varmt anbefales |